3 De brandweer aan het werk bij Nordex.
Vanderveken De brandweer aan het werk bij Nordex.

Twee silo’s vol houtschilfers vatten vuur

Bij de firma Nordex aan de Hoge Mauw in Arendonk is maandagochtend brand uitgebroken. Het ging om een heropflakkering van een silobrand die er vrijdag al had gewoed.

De brand brak maandagochtend rond 6 uur uit bij Nordex, een fabrikant van deuren. Twee silo’s met houtschilfers die in het bedrijf staan, vatten vuur. Dat was ook vrijdag al het geval geweest. De brandweer had toen 14 uur lang geblust. Het vuur in de silo leek volledig gedoofd, maar is maandagochtend dan toch weer opgeflakkerd. De brandweer haalde er maandag een gespecialiseerde firma bij om het vuur definitief te doven.

3 De brand in de twee silo’s met houtschilfers had vrijdag al gewoed maar is maandagochtend weer opgeflakkerd.
Peter Vanderveken De brand in de twee silo’s met houtschilfers had vrijdag al gewoed maar is maandagochtend weer opgeflakkerd.
3
Peter Vanderveken

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer