ANP XTRA

As pakt uit met nieuw kerstevenement: XmAS

De gemeente As pakt dit jaar uit met een nieuw kerstevenement: XmAS. Tijdens deze kerstmarkt op 14 december wordt gezellige winterse randanimatie voor jong en oud voorzien.

Avonturiers kunnen 2,5 kilometer wandelen door een feeëriek kerstbos. Wie liever gezellig kuiert, kan dat op de kerstmarkt in de Drieschaar en wie wilt proeven van een hapje en een drankje kan dat rond het houtvuur.

Rodeo-snowboard en megajump

Kamerkoor Cantabile, dat onlangs haar 45-jarige jubileum mocht vieren, verwarmt tussen 19 en 20 uur het publiek met allerlei kerstliederen. Wie wil kan zijn evenwicht testen op een rodeo-snowboard en voor de echte durfallen wordt er een megajump voorzien: na een sprong van 5 meter plof je neer op een groot luchtkussen.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer