Logo Unizo
rv Logo Unizo

Gemeentebestuur keurt Unizo-charter lokale economie goed

Oudsbergen wil een ondernemersvriendelijke gemeente zijn. Tijdens de laatste gemeenteraad werd het Unizo-charter voor lokale economie goedgekeurd, dat wordt geïntegreerd in het beleidsplan op lange termijn. Als eerst stap zullen Oudsbergen en Unizo samen drie vormingen voor ondernemers organiseren.

“Met dit akkoord engageren we ons om samen te werken rond een aantal onderwerpen, zoals de vlotte bereikbaarheid van de handelaars, aangepaste communicatie naar ondernemers, het versterken van de kernen en regelmatig overleg over enkele projecten”, zegt eerste schepen Benny Spreeuwers (CD&V), bevoegd voor lokale economie. 

Nieuw is dat Unizo en het gemeentebestuur samen vormingen voor zelfstandigen en KMO-medewerkers gaan organiseren. “De onderwerpen, tijdstippen en locaties zullen in overleg tussen gemeentebestuur en bestuur van Unizo gekozen worden”, aldus Spreeuwers. Ook Syntra Vlaanderen wordt hierbij betrokken.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer