Stefano Pinna (20jaar) zal geen wereldkampioen FIFA worden.
Karolien Coenen Stefano Pinna (20jaar) zal geen wereldkampioen FIFA worden.

Houthalenaar sneuvelt in 1/8ste finale WK FIFA

Houthalenaar Stefano Pinna zal dit jaar geen wereldkampioen FIFA worden. De finalist van vorig jaar sneuvelde vandaag in de 1/8ste finales. 

Onze Belgische hoop overleefde de poulefase in groep D nochtans probleemloos. Hij behaalde dertien punten en werd tweede op acht teams. Daarna kwam hij uit tegen de Duitser Mohammed Harkous. In de heenwedstrijd scoorde Stefano als eerst, maar eindigde het op 1-1. In de terugmatch bleef het lang spannend en haalde de Duitser het uiteindelijk met 0-2. Een dreun voor de nummer drie in de Play Offs Rankings. Stefano moet in elk geval niet met lege handen naar huis. Hij krijgt voor zijn plaats bij de beste zestien nog altijd vijfduizend dollar, omgerekend ongeveer 4.500 euro.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Kevin Noël

    5000 dollar is belachelijk weinig waarschijnlijk hebben ze er al zoveel geld inzitten voor hun "god squad".

Lees meer