Foodtruckfestival Smaak komt naar As.
Foodtruckfestival Smaak Foodtruckfestival Smaak komt naar As.

Kerkplein Meeuwen wordt dit weekend openluchtrestaurant

Dit weekend komt het gezellige foodtruckfestival SMA(A)K naar Oudsbergen. Het Kerkplein in het centrum van Meeuwen wordt zo één groot sfeervol openluchtrestaurant. “De ideale plaats om met vrienden en familie te onthaasten en om te genieten van al dat lekkers”, zegt Benny Spreeuwers (CD&V), schepen van Evenementen.

“SMA(A)K biedt wat lekkers voor de allerkleinste mondjes, maar ook voor de grote eters”, gaat Spreeuwers verder. “Ook het aanbod is erg gevarieerd: van Aziatische keuken tot die van Zuid-Amerika.” Bij de smaakvolle gerechten horen ook passende drankjes.

Openluchtfilm 

Maar SMA(A)K is méér dan eten en drinken. “Er zijn verschillende live-optredens en er is ook allerlei animatie voor de kinderen: grote speelblokken, springkastelen, kindergrime en nog veel meer”, zegt Hanne Schrooten (CD&V), schepen voor Toerisme. “Op zaterdagavond omstreeks 21.30 uur kan je onder de sterren komen genieten van een openluchtfilm. Vanuit onze filmcaravan projecteren we een film met een familiaal karakter en een knipoog naar vroeger. Laat de popcorn maar komen!”

“Uit een bevraging bij kinderen en jongeren bleek dat zij graag meer evenementen en festivals in Oudsbergen willen”, geeft Schrooten nog mee. “Dat is een van de redenen waarvoor we dit foodtruckfestival naar Oudsbergen hebben gehaald.” De toegang is volledig gratis.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer