Beeld ter illustratie.
Lokale Politie Antwerpen Beeld ter illustratie.

Politie zoekt getuige van verkeersagressie

Politie en parket zijn op zoek naar de getuige van een geval van verkeersagressie op de Bevrijdingslaan in As, op vrijdagnamiddag 2 november rond 16.30 uur.

Het gaat om een conflict tussen een fietser en een autobestuurder. De fietser reed om 16.30 uur op de Bevrijdingslaan in de richting van Maasmechelen en de auto kwam uit de Schietboomstraat. Er ontstond een conflict en een voorbijganger kwam tussenbeide om de partijen te scheiden. Naar aanleiding van de feiten raakte de fietser gewond.

Nuttige info

De politie en het parket zijn op zoek naar de getuige die tussenbeide kwam. Deze persoon beschikt mogelijk over nuttige informatie. Het zou gaan om een twintiger, ongeveer 1m80 groot, slank gebouwd, blond en gekleed in een bordeaux trainingspak.

De getuige wordt verzocht contact op te nemen met Politie CARMA op het nummer 089 39 14 10.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer