In politiezone CARMA waren er dit weekend minstens vijf diefstallen.
Politie CARMA In politiezone CARMA waren er dit weekend minstens vijf diefstallen.

Vijf diefstallen in politiezone CARMA

In politiezone CARMA waren er afgelopen weekend minstens vijf diefstallen. Bij een bedrijf op het industrieterrein Kanaal-Noord in Bree zijn batterijen van vrachtwagens gestolen. 

De diefstal is zaterdagochtend vastgesteld. In een appartementsgebouw in de Genkse Centrumlaan is een fiets gestolen. De diefstal is zondagochtend aan de politie gemeld. In een horecazaak in de Hoefstadstraat en in de Winterslagstraat is vrijdag- op zaterdagnacht ingebroken. Onbekenden gingen er aan de haal met geld uit de kassa. Ook een woning in de Marcel Habetslaan kreeg in dezelfde nacht inbrekers over de vloer. Ze namen een autosleutel mee. En ook in Kinrooi was er een inbraak. Onbekenden stalen rijzadels en sleutels uit een garage aan een woning in de Meierstraat. De bewoner merkte de diefstal zaterdagochtend op.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • vangeel guido

    Goed bezig breekt men in kan men er nooit meer uit en bij uit bedoel ik de gevangenis.Uit.

Lees meer