Illustratiebeeld cannabis.
BELGA Illustratiebeeld cannabis.

Vijf personen gearresteerd na huiszoekingen in drugsdossier

De politie Lanaken-Maasmechelen heeft meer info vrijgegeven rond de huiszoekingen die eerder deze week plaatsvonden in de regio. In totaal ging het om acht huiszoekingen. Deze vonden respectievelijk plaats in Lanaken, Maasmechelen, Riemst, Bilzen , Zutendaal en Genk.

Bij de inval werden drugs in de vorm van cannabis aangetroffen. Deze werden in beslag genomen samen met een som geld, gsm’s, laptops en meerdere voertuigen. In een loods in Lanaken werden materialen aangetroffen die dienst doen/deden voor cannabisteelt en deze materialen werden vernietigd. In deze zaak werden vijf mannen gearresteerd. Zij werden voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Tongeren en aangehouden. De gerechtelijke actie werd uitgevoerd door de politie Lanaken-Maasmechelen in samenwerking met de federale politie, politie CARMA en politie Bilzen-Hoeselt-Riemst.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer