Wilhelm Tell vanuit de lucht.
RV Wilhelm Tell vanuit de lucht.

Wilhelm Tell open tot 22 uur omwille van de hitte

De buitenbaden van zwemparadijs Wilhelm Tell uit Opglabbeek zullen woensdag én donderdag geopend blijven tot 22 uur. Doorgaans worden ze rond 20 uur gesloten, maar omwille van de hitte zal het ook ’s avonds laat nog aangenaam vertoeven zijn in het verfrissende water. 

“Met deze beslissing hopen we onze klanten tijdens deze tropische temperaturen tegemoet te komen in hun zoektocht naar spetterende verkoeling”, vertelt Lode Nulmans van Wilhelm Tell. “Het buitenbad zal idyllisch verlicht zijn met speelse onderwaterverlichting. In het golfslagbad geeft deze verlichting een uniek sfeerbeeld van verlichte golven.”

De buitenbaden, inclusief waterspeeltuin en terrassen, zijn enkel in de zomervakantie geopend. Voor kinderen betaal je 5 euro voor een plonsje, voor volwassenen 7,50 euro. Je kan ook kiezen voor een abonnement. Erkende jeugdgroepen kunnen rekenen op een groepstarief. Het zwemcomplex opent om 10 uur.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer