3
Mozkito

Hoeve Heierveld zet deuren open en stelt authentiek bakhuis voor

Hoeve Heierveld in Asse zet zondag vanaf 14 uur de deuren open voor het grote publiek. De blikvanger van het project is een authentiek bakhuis waar voortaan originele Asschekoeken worden gebakken.

Hoeve Heireveld is een zorgdagverblijf waar mensen met een mentale of fysieke beperking mee kunnen helpen. Het project wordt beheerd door de vzw Rotonde uit Brasschaat en MPC Sint-Franciscus uit Roosdaal. Met behulp van subsidies werd de hoeve de voorbije jaren grondig gerenoveerd en ingericht volgens de tradities van weleer.

De initiatiefnemers hebben ook plannen om in de voormalige woning een bed and breakfast te openen. Wie kennis wil maken met Hoeve Heierveld kan zondag vanaf 14 uur terecht in het Heierveld 87 in Asse.

3 ASSE: Hoeve Heierveld
Mozkito ASSE: Hoeve Heierveld
3 ASSE: Hoeve Heierveld
Mozkito ASSE: Hoeve Heierveld

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer