Een beeld van vorig jaar.
Van de Veire Een beeld van vorig jaar.

Ass’nee Luept klaar voor tweede editie: start op vrijdag 21 juni met Ezelsbierloop Bassevelde

De loopreeks Ass’nee Leupt is klaar voor een tweede editie. Op vrijdag 21 juni wordt gestart met de Ezelsbierloop in Bassevelde.

Vorige jaar werd de eerste editie van Ass’nee Luept een succes met in totaal 1.123 deelnemers, waarvan 526 lopers uit Assenede zelf. Er is nu een tweede reeks met de Ezelsbierloop (vrijdag 21 juni), de Kiekenloop (vrijdag 12 juli), Oosteeklo Loopt (zondag 18 augustus) en de Gîrnaert-Run (zaterdag 21 september).

Net zoals vorig jaar wordt er na de vier wedstrijden geen klassement opgesteld, maar wordt iedereen beloond voor zijn inzet en uithoudingsvermogen. Elke inwoner van de gemeente Assenede, die aan de vier wedstrijden deelneemt, krijgt een extra beloning.

De Ezelsbierloop van vrijdag 21 juni in Bassevelde start om 19 uur. Kinderen kunnen kiezen tussen 300 meter, 600 meter of 1,2 kilometer. Volwassenen lopen 5,2 kilometer, 10,4 kilometer of 15,6 kilometer.

Info: maarten.lippens@oosteeklo.be of 0473/24.40.71.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer