Bij het spectaculaire ongeval belandden twee wagens in de gracht.
RV Bij het spectaculaire ongeval belandden twee wagens in de gracht.

Hondje ‘Snoopy’ vermist na ongeval op E34: Wie heeft hem gezien?

Bij een ongeval op de E34, ter hoogte van het kruispunt met Oosthoek in Assenede, zijn donderdagmiddag twee gewonden gevallen. Tijdens het voorsorteren net voor dit kruispunt richting Antwerpen kwam het rond 17 uur tot een aanrijding tussen een Mercedes en een Mini Cooper.

In één van de voertuigen zat een hondje, een witte Maltezer, die luistert naar de naam ‘Snoopy’. Dit hondje is na het ongeval vermoedelijk weggelopen. De politie van politiezone Assnede-Evergem lanceerde een oproep, “We vragen aan omwonenden uit te kijken naar dit hondje. Als je het zou zien of het kan vangen, gelieve onze diensten in te lichten (via 101 buiten de kantooruren)”, klinkt het.  De politie kan je bereiken via het nummer: 09/ 257.00.10. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer