De kinderen kwamen in Assenede met een rode neus naar het IBO.
JSA De kinderen kwamen in Assenede met een rode neus naar het IBO.

Kinderopvang Assenede bakt en kookt 725 euro bijeen voor Rode Neuzen Dag

De kinderen van de buitenschoolse kinderopvangen van Assenede, Bassevelde, Boekhoute en Oosteeklo hebben 725 euro bijeen gezameld voor Rode Neuzen Dag.

Rode Neuzen Dag wil de mentale, fysieke en sociale weerbaarheid van jongeren versterken. De actie groeit elk jaar en bereikt scholen, jongeren en sympathisanten over heel Vlaanderen. Ook de kinderen van de IBO’s uit Assenede, Bassevelde, Boekhoute en Oosteeklo en hun begeleidsters deden mee. “Onze kinderen bakten cupcakes, verkochten zelfgemaakte soep, maakten granola, bakten pannenkoeken en organiseerden zelfs een gezellig marktje”, zeggen de begeleiders. “Goed voor een opbrengst van 725 euro. Vrijdag kwamen alle kinderen met een rode neus naar het IBO om hun inspanning te vieren.”

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer