De U13Cup-ploeg telde dit jaar maar liefst vijf KVV'ers in zijn rangen.
Kristof Vereecke De U13Cup-ploeg telde dit jaar maar liefst vijf KVV'ers in zijn rangen.

KVV’ers scoren met U13-Cupploeg

Zelzatenaren thuis op prestigieus voetbaltornooi

De U13Cup-ploeg kaapte afgelopen weekend de veertiende plaats weg tijdens het prestigieuze jeugdvoetbaltornooi in Bassevelde. In hun rangen maar liefst vijf leden van KVV Zelzate.

Met trainer Lorenzo Lammens, afgevaardigde Patrick Schoolmeesters en spelers Joshua De Rycke, Rune Migom en Luigi Volpini was KVV Zelzate goed vertegenwoordigd in Bassevelde. FC Kia Teheran won het toernooi. Daarmee kregen ze in Bassevelde voor de eerste keer een Aziatische winnaar. De Iraniërs haalden het in de finale van Atletico Madrid. RSC Anderlecht zette PSV Eindhoven opzij in de kleine finale. Ook voor de lokale U13Cup-ploeg was er bescheiden succes. Zo behaalden ze de veertiende plek dankzij een overwinning tegen het Amerikaanse Crossfire Premier FC. De overwinning werd gevierd alsof het om toernooiwinst ging. “Ik ben bijzonder trots op mijn jongens”, glunderde Lorenzo Lammens kort na de wedstrijd. Bij KVV Zelzate mogen ze trots zijn op hun delegatie. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer