Er is hinder voor het verkeer.
Joeri Seymortier Er is hinder voor het verkeer.

Maandag starten wegenwerken op N436: nieuw wegdek op doortocht door Bassevelde

Maandag 20 mei starten grote wegenwerken aan de N436 in het centrum van Bassevelde.

In de Beekstraat wordt gewerkt vanaf het kruispunt Kraaigemstraat, en ook in de Assenedestraat en op het Haantjen wordt het wegdek vernieuwd. Op het stuk tussen het Dorp en de Kraaigemstraat wordt niet gewerkt. “Tijdens de werken wordt niet alleen het wegdek vernieuwd, maar ook de fietspaden”, zegt schepen Alex Meulebroeck (SamenPlus). “Ook de vluchtheuvels op het traject krijgen een opknapbeurt. De werken zullen duren tot en met 29 mei. Op die manier moet alle hinder van de baan zijn voor de start van de jaarlijkse U13Cup, het grote internationale jeugdvoetbaltornooi dat doorgaat op de terreinen van KVV Klauwaarts Bassevelde in de Beekstraat.”

Tijdens de werken zijn er twee omleidingen voorzien voor het verkeer. Het verkeer ten noorden van de werken wordt omgeleid via het Heulken, Oude Boekhoutestraat, Dorp, Kaprijkestraat, Ooststraat (Kaprijke) en Wauterstraat (Kaprijke) in beide rijrichtingen. Het verkeer ten zuiden van de werken moet omrijden via N49, Oosthoek, Hendekenstraat, Oude Boekhoutestraat en Dorp, ook in beide rijrichtingen.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer