Ondersteunend archiefbeeld: een helikopter van de federale politie.
Christophe Lermyte Ondersteunend archiefbeeld: een helikopter van de federale politie.

Politiehelikopter cirkelt boven Boekhoute op zoek naar vermiste vrouw (50)

Bij de zoektocht naar een vermiste vrouw uit Sint-Laureins werd maandag een politiehelikopter ingezet. De vrouw werd na een dag zoeken samen met haar wagen aangetroffen in Boekhoute. Ze was onderkoeld en werd naar het ziekenhuis overgebracht. 

De 50-jarige vrouw was sinds maandagochtend vermist. Omdat het om een onrustwekkende verdwijning ging, besloot de politiezone Meetjesland om een een helikopter van de federale politie in te zetten. Er kwam ook een hondenbegeleider met speurhond ter plaatse. 

Uiteindelijk werd de vrouw ‘s avonds aangetrofffen in Boekhoute. Ze was onderkoeld, en werd overgebracht naar het ziekenhuis. 

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de site www.zelfmoord1813.be.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer