Bij het spectaculaire ongeval belandden twee wagens in de gracht.
RV Bij het spectaculaire ongeval belandden twee wagens in de gracht.

Twee wagens van de baan af door foutgelopen inhaalmanoeuvre

Op de expresweg N49 ter hoogte van de Oosthoek in Oosteeklo zijn twee wagens deze namiddag in de gracht beland na een spectaculaire aanrijding. Twee inzittenden zijn naar het ziekenhuis overgebracht.

De twee betrokken wagens reden rond 17.10 uur in de richting van Antwerpen toen het ter hoogte van Oosteeklo fout liep. Bij een inhaalmanoeuvre kwamen de twee wagens, volgens getuigen een Mercedes en een Mini, met elkaar in aanraking. Ze begonnen te tollen en belandden uiteindelijk alle twee in de gracht naast de weg ter hoogte van het kruispunt met de Oosthoek. De ene wagen lag op zijn dak, de andere op zijn zij.

De hulpdiensten snelden ter plaatse om de eerste zorgen toe te dienen. Twee inzittenden werden naar het ziekenhuis gebracht, maar ze verkeren volgens de lokale politiezone Assenede-Evergem niet in levensgevaar. De hulpdiensten zetten tijdens de interventie de rechterrijstrook af, waardoor er sprake is van verkeershinder.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer