Martine Degezelle (vierde van links) werd gevierd in De Toekomst.
Henk Deleu Martine Degezelle (vierde van links) werd gevierd in De Toekomst.

School De Toekomst huldigt poetsvrouw Martine

Martine Degezelle zet een punt achter haar carrière. Dat gaat niet onopgemerkt voorbij. De poetsvrouw werd in basisschool De Toekomst in Avelgem als gepaste hulde verrast met een receptie.

“Martine werkte eerst in weverij Bercotex in Vichte”, verduidelijkt directeur Steven Verplancke. “Jaren later ging ze poetsen en afwassen in restaurant Koevert in Kerkhove. Ze begon in 2012 in onze school. Ze toonde meteen veel zin voor verantwoordelijkheid en voerde haar opdrachten altijd nauwkeurig uit. Ze bediende de kleuters in de refter en hielp daarna telkens met het opruimen van de eetzaal. Ze zorgde verder voor het onderhoud van het gelijkvloers van onze school en het centrum voor volwassenenonderwijs. Je kon er van de vloer eten. Je kon ook steeds op Martine rekenen voor extra taken tijdens feestelijkheden of bij onvoorziene omstandigheden. Ze is altijd een heel efficiënte collega geweest, zeg maar een modelmedewerkster”, aldus Steven Verplancke.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer