100.000 keer bedankt, beste lezers uit Baarle-Hertog

Het Laatste Nieuws is de nummer één in regionieuws en daar hebt u, beste lezer uit Baarle-Hertog, flink aan meegeholpen. De artikels die we afgelopen jaar schreven over Baarle-Hertog zijn meer dan 100.000 keer gelezen. Onze oprechte dank daarvoor.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

De aanleg en vooral de opening van de randweg, was voor Baarle-Hertog toch wel een beetje een historisch dossier. Het jaar begon wel een beetje in mineur met de brand van de kerststal in Zondereigen, maar dankzij de groep vrijwilligers staat ze dit jaar toch weer mooi te blinken.  En uiteraard is er ook de jaarlijkse vuurwerkverkoop die Baarle toch net dat iets specialer maakt. 

2 Ronald Mengerink van de Dochter van de Korenaar.
Peter Vanderveken Ronald Mengerink van de Dochter van de Korenaar.

Dat er een nieuwe drankenhandel werd geopend met een assortiment van 3.000 bieren, wist u als lezer overigens ook wel te bekoren.  Net als een van de zomerreportages waarbij we Kempense brouwerijen een bezoek brachten en dan mag Dochter van de Korenaar niet ontbreken.

Beste lezer, een fijn 2020 toegewenst. Wij beloven u opnieuw een mix aan leuke, spannende, indringende verhalen uit uw buurt, in uw buurt.

2 Vuurwerk Baarle-Hertog
Toon Verheijen Vuurwerk Baarle-Hertog

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer