Archieffoto van de stationsomgeving in Mol
Vanderveken Archieffoto van de stationsomgeving in Mol

Straatverlichting in stationsbuurt blijft ‘s nachts voortaan branden

De gemeente Mol gaat de straatverlichting aan het station in Mol voortaan langer laten branden. Dat moet het veiligheidsgevoel in de buurt verhogen.

De voorbije maanden kwam de stationsbuurt in Mol een paar keer negatief in het nieuws met vecht- en steekpartijen, en andere vormen van overlast. Om het veiligheidsgevoel ’s avonds en ’s nachts in onze stationsbuurt te verhogen, past het gemeentebestuur de werking van de straatverlichting in deze omgeving aan”, zegt burgemeester Wim Caeyers. “Zowel op het Statieplein, de Corbiestraat (tussen Statieplein en Boomgaardstraat) en in de Hangarstraat (ter hoogte van de parking), blijven alle straatlampen voortaan van zonsondergang tot zonsopgang branden. Vroeger doofden we twee derde van de verlichting na 22 uur.”

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer