.
PZ Antwerpen .

Twaalf bestuurders lopen tegen de lamp bij alcoholcontrole in stadscentrum

De politie hield zondagochtend alcoholcontroles aan de Oudeleeuwenrui. Het verkeersondersteuningsteam van West betrapte twaalf bestuurders die een glaasje te veel op hadden. Drie van hen zagen hun rijbewijs voor drie uur ingetrokken, zeven andere bestuurders voor zes uur. Twee bestuurders hadden zo diep in het glas gekeken dat ze onmiddellijk een rijverbod voor vijftien dagen kregen.

Eén persoon testte na een positieve ademtest ook nog positief op het gebruik van drugs. Een Nederlander kon zijn boete van 1.260 euro niet meteen betalen waardoor z’n voertuig in bewaring werd genomen. De bestuurder moet binnen 96 uur betalen.

Een andere bestuurder droeg zijn gordel niet, had geen inschrijvingsbewijs aan boord en had zijn identiteitskaart niet op zak. Er werd ook nog een auto getakeld omdat er een vermoeden was dat het voertuig niet verzekerd was. Het verkeersondersteuningsteam liet ook nog veertien auto’s takelen aan de Schildersstraat. Ze stonden er geparkeerd ondanks dat er een tijdelijk parkeerverbod geldt.

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • rik van dijck

    Super dat ze zoveel controles doen , elke dag lees je wel hoeveel mensen niet in orde zijn met wat dan ook !!!

Lees meer