4 De op- en afrit van de E40 zijn tijdens de zoekactie afgesloten voor het verkeer.
JVM De op- en afrit van de E40 zijn tijdens de zoekactie afgesloten voor het verkeer.

Cel Vermiste Personen en politie doorzoeken visvijver naast snelweg in speurtocht naar vermiste vrouw

De Cel Vermiste Personen en lokale politie Het Houtsche hebben woensdagvoormiddag een visvijver naast de E40 in Beernem doorzocht. De actie kadert in het dossier rond de verdwijning van Monique Willart (38). De op- en afrit van de E40 waren een tijdlang afgesloten voor het verkeer.

Al enkele dagen is het gerecht op zoek naar de 38-jarige Monique Willart uit Beernem. De vrouw vertrok zaterdag uit haar woning in de Stationsstraat en is sindsdien spoorloos. Dinsdag doorzocht de politie Het Houtsche samen met enkele naburige zones al het gebied tussen de E40 en het kanaal Gent-Brugge-Oostende met speurhonden en een politieheli. De actie leverde niets op. Woensdagvoormiddag zijn speurders van de Cel Vermiste Personen, waaronder Alain Remue, en de lokale politie Het Houtsche een visvijver naast de snelweg beginnen dreggen. Duikers doorwaadden het lage water op zoek naar een spoor van de vermiste Monique. Rond 13 uur werd de zoekactie zonder resultaat afgeblazen en weer verplaatst naar het kanaal. De op- en afrit van de E40 waren een tijdlang afgesloten voor het verkeer, wat voor de nodige vertragingen zorgde.

Monique Willart is ongeveer 1,70 meter lang en normaal gebouwd. Ze heeft blond haar en blauwe ogen. Wie denkt de vrouw gezien te hebben of weet waar ze zich bevindt, kan contact opnemen met de speurders op het gratis nummer 0800/30300 of via opsporingen@police.belgium.eu.

4 Duikers doorwaden het water van de visvijver.
JVM Duikers doorwaden het water van de visvijver.
4 De op- en afrit van de E40 zijn tijdens de zoekactie afgesloten voor het verkeer.
JVM De op- en afrit van de E40 zijn tijdens de zoekactie afgesloten voor het verkeer.
4 Monique Willart vertrok zaterdag uit haar woning in de Stationsstraat.
Federale Politie Monique Willart vertrok zaterdag uit haar woning in de Stationsstraat.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer