De vrouw werd gestraft in de rechtbank van Brugge.
JHM De vrouw werd gestraft in de rechtbank van Brugge.

Werkstraf voor gestresseerde handtassenverkoopster met losse handjes

Een vrouw die in Beernem een winkel in handtassen en damesspullen uitbaat, moet een werkstraf van 60 uren vervullen, omdat ze twee consulentes van haar producten te lijf ging.

L.W. ontving in haar bureau een van haar 60 consulenten die op feestjes haar producten aanprijzen. “Er ontstond een discussie en daarop heeft ze die vrouw naar buiten geduwd, over een zetel. Zij was een week werkongeschikt. L.W. greep een tweede slachtoffer naar de keel toen zij een portefeuille kwam terugbrengen naar de zaak. Wat nog erger is, is het feit dat wij dit via strafbemiddeling wilden afhandelen, maar dat L.W. geen greintje schuldinzicht had. Integendeel: zij was het slachtoffer en schold de justitie-assistent zelfs de huid vol”, sprak de procureur. De advocaat van L.W. kadert de feiten. “Ze leidt een heel druk leven en zat in een stressvolle periode. De feiten mochten niet gebeuren, maar zijn eigenlijk vrij banaal. We hebben intussen de slachtoffers voor 750 en 1.000 euro vergoed, wat erg royaal is.” 

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer