Jan Aelberts

Fietser rijdt 82-jarige man aan en vlucht weg: slachtoffer kritiek

Een 82-jarige man uit Antwerpen is vrijdag met levensbedreigende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, nadat hij was aangereden door een fietser. Die vluchtte meteen weg en wordt door de politie opgespoord. 

Een hoofdinspecteur van de Antwerpse  politie werd vrijdagnamiddag aangesproken door passanten om hem te wijzen op een oudere man die gewond op het Sint-Jansplein lag. De man bloedde hevig aan het hoofd en reageerde niet op de vragen van de politieman. 

Er werd onmiddellijk een ziekenwagen en een MUG ter plaatse gevraagd. Uit het verhaal van de getuigen kon worden opgemaakt dat de man over het plein wandelde en plots aangereden werd door een fietser. Die laatste liet zijn fiets ter plaatse vallen en vluchtte weg. De politie kreeg een goede beschrijving van de man en startte een onderzoek. 

Het 82-jarige slachtoffer uit Antwerpen werd op dat moment levensbedreigende verwondingen naar het Stuivenbergziekenhuis gebracht. De juiste omstandigheden van het ongeval worden verder onderzocht.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Yvan Lissens

    Begin eens met fietsers strenger aan te pakken. In Kortrijk was het gisteren braderie en bepaalde straten waren afgesloten voor ALLE verkeer (bord C01), met als extra vermelding dat fietsers moesten afstappen. Op de 20 fietsers is er soms eentje die afstapt, maar, na 10 meter terug op zijn fiets stapt omdat de rest ook doorrijdt. Onderweg staan er wel springkastelen met een hoop jonge kinderen die ervan genieten. Het gros van fietsers is een hoop dikke egoïsten.

Lees meer