Dave (rechts) staat in voor het taxivervoer.
Foto Wiggenraad Dave (rechts) staat in voor het taxivervoer.

Met taxi naar huis na bieravond KLJ

De Vlimmerse kermis is daar opnieuw en dat betekent feest in het gezellige dorp. De jeugdbeweging zet traditiegetrouw de gemeente op zijn kop met de jaarlijkse kermisfuif, die vandaag start. Nieuw op vrijdag is de taxidienst van en naar de bieravond. Op die manier kan iedereen zijn keuze maken uit de meer dan honderd bieren.

De KLJ biedt opnieuw een vierdaags programma aan. Beginnen doen de KLJ'ers vanavond met de Comedynight waar 'foute vriend' Jeron Dewulf en stand-upcomedian Bert Gabriëls op het programma staan. Vrijdag staat geheel in het teken van de bierliefhebbers met meer dan honderd bieren op de kaart.

Iedereen pintje

"Dit jaar hebben we zelfs een taxidienst ingelegd die bezoekers voor 5 euro per persoon naar huis brengt. Op die manier moet niemand achter het stuur kruipen en kan iedereen een pint meedrinken", bevestigt Sven Bosch van KLJ Vlimmeren.

Topjaar?

Na de veilige thuiskomst op vrijdag en een goede nachtrust kunnen bezoekers zaterdag uit de bol gaan tijdens de fuif met onder meer DJ F.R.A.N.K. En uiteindelijk is er zondag een barbecue. "Ik wil iedereen eraan herinneren dat er vanalles te doen is in het centrum van Vlimmeren. Dit weekend is het één groot feest", lacht Sven. "Wij verwachten zoals elk jaar flink wat volk, we rekenen toch op mooi weer. En bovendien leeft het evenement op sociale media enorm, misschien stevenen we af op een topjaar." (DVGT)

Lees meer