Een pint pakken en meteen getrakteerd worden op wat toneel? Bij toneelvereniging Lustig en Vrij uit Lot presenteren ze dit weekend ‘Pakt een pint, voor ’t begint’.
rv Een pint pakken en meteen getrakteerd worden op wat toneel? Bij toneelvereniging Lustig en Vrij uit Lot presenteren ze dit weekend ‘Pakt een pint, voor ’t begint’.

‘Pakt een pint, voor ’t begint’: Lustig en Vrij serveert streekbieren en toneel

Een pint pakken en meteen getrakteerd worden op wat toneel? Bij toneelvereniging Lustig en Vrij uit Lot presenteren ze dit weekend ‘Pakt een pint, voor ’t begint’, het beste van twee werelden dus.

Het Koninklijk Toneelgezelschap Lustig en Vrij combineert in de gemeentelijke feestzaal aan de Hoogstraat in Beersel op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni een streekbierenavond met toneel. Meer dan twintig streekbieren worden geserveerd waaronder ‘ne Lustige’, het eigen bier van de toneelvereniging. “We wisselen toneelstukken van een paar minuten telkens af, met een lach of met verwondering, steeds weer anders. Want naast van een schuimkraag, willen we mensen ook laten proeven van theater”, laat Lustig en Vrij nog weten.

In voorverkoop betaal je 5 euro voor een drankkaart. Ter plaatse kost zo’n kaart 6 euro. Reserveren van die drankkaarten kan via lustigenvrij@gmail.com. Op vrijdag is iedereen welkom vanaf 19 uur en op zaterdag vanaf 17.30 uur.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer