De coworkingplek in het Zuidstation staat vanaf maandag ook open voor studenten.
rv De coworkingplek in het Zuidstation staat vanaf maandag ook open voor studenten.

Bedrijf stelt coworkingplekken gratis open voor blokkende studenten

Om in te spelen op de trend van het ‘costuderen’ en om studenten tijdens de blok een hart onder de riem te steken, stelt flexwerkaanbieder Regus voor de derde keer zijn ‘Express’-locaties in het Zuidstation en in Brussel Centraal open. Er is gratis koffie, water, thee, wifi én – niet onbelangrijk tijdens warme dagen - airconditioning.

Studenten kunnen vanaf 20 mei tot en met 30 juni gebruik maken van de aangenaam koele coworkingplekken in het ‘Regus Brussels Central Railway Station center’ en het ‘Regus Brussels Zuid-Midi Railway Station center’. Ze kunnen zich er in alle rust op een professionele werkplek voorbereiden op de examens. Op vertoon van hun studentenkaart, kunnen ze er alle weekdagen tussen 9 en 17 uur terecht.

“Een creatieve en originele studeerplek stimuleert het brein. Met dit initiatief willen we de studenten steunen door hen te laten blokken op onze locaties in de Brusselse treinstations. Anderzijds willen we deze ‘coworkers van morgen’ laten kennismaken met onze flexibele werkplekken”, aldus William Willems, algemeen directeur van Regus België.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer