Photonews

Eerste moordenaar van agente Kitty Van Nieuwenhuysen volledig vrij

Nourredine Cheikhni (41), een van de moordenaars van politieagente Kitty Van Nieuwenhuysen, is volledig vrij. Eind 2007 werd hij tot dertig jaar cel veroordeeld voor de moord. Hij zat tien jaar in de gevangenis en wordt nu ook van zijn enkelband verlost. Dat laatste heeft de strafuitvoeringsrechtbank van Luik beslist.

Zo is Cheikhni de eerste van de drie veroordeelde gangsters die volledig vrij is. Hij moet zich wel nog aan enkele voorwaarden houden. Zo mag hij geen contact hebben met zijn slachtoffers. Begin deze week zorgde dat nog voor een incident aan de gevangenis, waar Cheikhni oog in oog stond met één van zijn slachtoffers.

131 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • georges friant

    Mensen hier hebben jullie zelf voor gekozen, kies dan op het Vlaams belang

  • jan arnouts

    Geweld tegen politie harder aanpakken???? Wat is dit voor dikke bullshit. Men gaat onderscheid beginnen maken tussen mensen????? En moord van een bankbediende? Gaan we dat ook nog eens anders aanpakken? Een mensenleven is een mensenleven en maakt niet uit of de persoon al dan niet flik was

Lees meer