Photonews

Eerste moordenaar van agente Kitty Van Nieuwenhuysen volledig vrij

Nourredine Cheikhni (41), een van de moordenaars van politieagente Kitty Van Nieuwenhuysen, is volledig vrij. Eind 2007 werd hij tot dertig jaar cel veroordeeld voor de moord. Hij zat tien jaar in de gevangenis en wordt nu ook van zijn enkelband verlost. Dat laatste heeft de strafuitvoeringsrechtbank van Luik beslist.

Zo is Cheikhni de eerste van de drie veroordeelde gangsters die volledig vrij is. Hij moet zich wel nog aan enkele voorwaarden houden. Zo mag hij geen contact hebben met zijn slachtoffers. Begin deze week zorgde dat nog voor een incident aan de gevangenis, waar Cheikhni oog in oog stond met één van zijn slachtoffers.

132 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Francinne Declerque

    Crime does pay, in België en zijn kromme rechterlijke macht.

  • Louis Bouduin

    Tja, je kunt nu eenmaal al moeilijk alleen zijn hoofd loslaten, want dan zou hij misschien iemand anders zijn benen nemen. Niet grappig, neen. Maar dat ben ik nooit als ik ergens droevig om ben. Kitty, ik kende je niet, ik ben geen flikkenvriendje, maar jij verdiende vast en zeker beter, meid.

Lees meer