Baert Marc

Man doet plasje in struiken... en belandt enkele weken in de cel

Een man uit Elsene heeft verzet aangetekend tegen zijn veroordeling tot 6 maanden cel voor twee winkeldiefstallen in 2013 en 2014. 

De man was op 27 april naast een bushokje een plasje aan het doen in Sint-Pieters-Leeuw toen een combi net passeerde. De agenten hielden halt en vroegen zijn identiteit. Hieruit bleek dat hij geseind stond om een celstraf van 6 maanden uit te zitten. Die had hij bij verstek opgelopen voor twee winkeldiefstallen in de Aldi van Drogenbos en een Colruyt in SInt-Pieters-Leeuw. “Hij heeft nu enkele weken in hechtenis doorgebracht. Hopelijk mag hij nu snel de cel verlaten”, aldus zijn advocaat. Ook het parket verklaarde zich hiermee akkoord en verzette zich niet tegen een straf met uitstel. Omdat de rechtbank het verzet meteen ontvankelijk verklaarde, mocht de man de gevangenis al verlaten. Op 12 juni doet de rechter uitspraak.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer