De Beerselse cultuurraad hield een laatste stop tijdens de grote inspraakronde die de voorbije weken  bij alle aangesloten verenigingen georganiseerd werd.
rv De Beerselse cultuurraad hield een laatste stop tijdens de grote inspraakronde die de voorbije weken bij alle aangesloten verenigingen georganiseerd werd.

Na een laatste stop in gemeentelijke feestzaal: De grote inspraakronde van de Beerselse cultuurraad zit er op

De Beerselse cultuurraad hield een laatste stop tijdens de grote inspraakronde die de voorbije weken bij alle aangesloten verenigingen georganiseerd werd.

Na de inspraakrondes in de Grote Sleutel in Alsemberg, Babbellot in Lot en Jeugdmuziekschool Mierennest in Dworp organiseerde de adviesraad een vierde en laatste inspraakmoment in de gemeentelijke feestzaal van Beersel voor de verenigingen van Huizingen en Beersel. Er waren een twintigtal vertegenwoordigers van de Beerselse verenigingen aanwezig om het te hebben over verschillende thema’s.

Voor de bestuursleden van de cultuurraad en schepen van cultuur Elsie De Greef (N-VA) werd het een leerrijke ervaring: “Het doel was om enerzijds de verenigingen in Beersel beter te leren kennen en anderzijds om de noden en uitdagingen van het verenigingsleven in kaart brengen als input voor het nieuwe gemeentelijke meerjarenbeleidsplan. Het werd vier keer een succes, vele verenigingen kwamen hun zegje doen, we heel wat input gekregen en veel goede reacties”, klonk het.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer