Bekkevoort houdt grote lenteschoonmaak

De gemeente Bekkevoort organiseert een grote lenteschoonmaak op zaterdag 30 maart tot 13 uur. De bedoeling is om al het zwerfvuil in de gemeente in één dag op te ruimen. Alle inwoners en verenigingen kunnen mee helpen door hun eigen omgeving net te houden.

Voor de actie heeft de gemeente speciale vuilzakken en PDM-zakken met logo. Er zijn ook handschoenen, grijpers en fluohesjes beschikbaar. Dit materiaal kan je op voorhand afhalen op het gemeentehuis, of op de dag zelf tussen 9 en 10 uur. Nadien lever je het materiaal terug in. Om 13 uur loopt de opruiming ten einde. Tot 15 uur worden alle zakken verzameld en naar het gemeentehuis gebracht. Daarna worden de deelnemers getrakteerd op een receptie en krijgen een geschenk.

Je kan je inschrijven op www.bekkevoort.be/zwerfvuilactie. In het gemeentelijk infoblad van maart 2019 staat ook een infostrook. Geef op voorhand aan welke straten je wil ruimen en waar je de zakken zal verzamelen. Je kan de zakken ook zelf naar het gemeentehuis brengen. Voor vragen kan je terecht bij de milieuambtenaar, op 013 46 05 75 of milieu@bekkevoort.be.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer