De man uit Bekkevoort die eerst nog doodleuk agentes nafloot legde ook een positieve ademtest af (archiefbeeld van alcoholcontrole).
Bollen De man uit Bekkevoort die eerst nog doodleuk agentes nafloot legde ook een positieve ademtest af (archiefbeeld van alcoholcontrole).

Bestuurder onder invloed fluit agentes na... En krijgt dan deksel op de neus

Politie Demerdal-DSZ heeft donderdagnamiddag rond 15 uur verschillende bestuurders op de Leuvensesteenweg te Diest gecontroleerd. Een 42-jarige man uit Bekkevoort had eerst nog veel plezier toen hij de vrouwelijke collega’s nafloot tijdens het voorbijrijden. Bij de controle kon hij echter geen rijbewijs voorleggen, de inschrijving van zijn voertuig was niet in orde en bovendien had hij te diep in het glas gekeken. Hij legde een positieve alcoholtest af. Zijn rijbewijs werd voor 6 uur ingehouden.

3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Karine Roeland

    Inschrijving voertuig niet in orde, positieve alcohol test en geen rijbewijs en dan enkel 6 uur rijverbod? Waarom nog een rijbewijs halen? Het is gemakkelijker en goedkoper om zonder rond te rijden, de kans dat je gevat word is miniem en de boete is om te lachen.

  • ineke van corenland

    Belachelijk lage straf. Dit is toelaten dat deze persoon straks weer hetzelfde doet.

Lees meer