De correctionele rechtbank in Leuven waar de dertiger zijn kat stuurde.
KAR De correctionele rechtbank in Leuven waar de dertiger zijn kat stuurde.

Roemeen breekt privéclub af: zes maanden cel

Een 39-jarige Roemeen is veroordeeld tot zes maanden cel voor vernielingen in privéclub Cancan in Bekkevoort. Toen agenten in groten getale arriveerden in de bar, omdat er ook melding was gemaakt van een wapen, stelde Avram M. zich weerspannig op. 

De politieagenten hadden de grootste moeite om de amokmaker in de boeien te slaan. De ruzie ontstond na een dispuut met de zaakvoerster. De Roemeen begon met alles te smijten wat los of niet vast stond. Zo moest een toogspiegel eraan geloven, net als twee flessen, een barkruk en een champagne-emmer. De feiten speelden zich af op 31 oktober 2016. Er moest zelfs een spoedarts aan te pas komen om te checken of de dertiger met zijn verwondingen mocht opgesloten worden. De Roemeen, die uitweek naar het Verenigd Koninkrijk, stuurde zijn kat naar de rechter. Hij kreeg bij verstek zes maanden cel en moet aan elke agent een schadevergoeding van 150 euro.  

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer