Het gebouw in de Deken de Winterstraat in Berchem, waar zaterdagochtend een springtuig tegen gegooid werd. Er staat een houten plaat voor de beschadigde voordeur.
rv Het gebouw in de Deken de Winterstraat in Berchem, waar zaterdagochtend een springtuig tegen gegooid werd. Er staat een houten plaat voor de beschadigde voordeur.

Berchem alweer opgeschrikt door een ontploffing

Zaterdag ontplofte er een springtuig in Berchem. 

Dat bevestigt de lokale politie van Antwerpen. Het springtuig ontplofte ‘s ochtends tegen de gevel van een huis in de Deken de Winterstraat, vlakbij de Fruithoflaan. Het gaat vermoedelijk om een granaat. Het parket van Antwerpen voert een onderzoek. 

Gisteren werden er huiszoekingen in dat kader uitgevoerd, onder meer in de Berendrechtstraat op het Kiel. Daar werd niemand gearresteerd.

14 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • rik van dijck

    Antwerpen ?? Bartje het word echt hoog tijd dat ge eens iets nuttig ga doen in plaats van Latijnse woordspelingen uit uwe nek te kletsen . Het stopt gewoon niet en uw “ war on drugs “ laat echt de wensen over , anders hadden deze dingen NOOIT gebeurt !!!

  • benny vandersanden

    Een rustige, extreem diverse woonwijk met de gebruikelijke drugsdelinquenten en granaatinslagen. Triestige maatschappij

Lees meer