PZ Antwerpen

Minderjarige voert illegaal ijzerhandeltje

Tijdens een actie van het politiewijkteam in de Junostraat in Berchem werd een bestelwagen gecontroleerd. De zeventienjarige bestuurder reed rond met een rijbewijs dat niet op zijn naam stond. Bovendien reed hij zonder ‘L’ en met een passagier. Het duo reed rond met een ijzerhandeltje, zonder de nodige vergunningen. Het voertuig werd in beslag genomen en de zaak wordt onderzocht door de lokale recherche leefmilieu.

Verder werden nog 22 foutparkeerders beboet, onder meer twee die zonder kaart op een mindervalidenplaats stonden en drie wagens die op het voetpad parkeerden. Drie bestuurders negeerden een rood licht en kregen de rekening gepresenteerd. Eén man kreeg een boete wegens overdreven snelheid.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer