Abtsdreef dagen afgesloten
RV Abtsdreef dagen afgesloten

Abtsdreef vijf dagen afgesloten

De Abtsdreef aan de Dorpsstraat en aan het fort van Stabroek wordt afgesloten van maandag 6 mei tot en met vrijdag 10 mei.

Op de drukke verbindingsweg tussen Stabroek en Berendrecht  moeten herstellingen uitgevoerd worden aan de betonvakken. Bij vorst, of zware regen, schuiven de werken op naar de volgende dag. Handelszaken op de site Colruyt zijn bereikbaar via Esdoornlaan. Stafort Outdoor activiteiten en Cubanatie blijven bereikbaar via afrit 12 Berendrecht.

Vanaf 10 mei in de late namiddag wordt systematisch lokaal verkeer toegelaten in de Abtsdreef voor bewoners, de site Colruyt en andere bedrijven. Doorgaand verkeer tussen Stabroek en Berendrecht moet tot vrijdag 17 mei een omleiding volgen, die in beide richtingen via de A12 zal verlopen. Ook de bussen van de Lijn worden tot 20 mei omgeleid via de A12. Fietsers en bromfietsers hebben tijdens de werken doorgang in de Abtsdreef.

Betonvakken

De aannemer gaat 15 betonvakken stabiliseren, of oppersen met een gebonden mortelspecies, en de voegen vernieuwen. Eenmaal gestabiliseerd moet deze minimaal 3 dagen uitharden zo niet is de herstelling mislukt. Om deze reden ontstaat er gedurende 5 dagen grote hinder.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer