Toon Royackers

‘Fuck you’ levert geflitste bestuurder nog een extra boete op

Een bestuurder die duidelijk niet gelukkig was met zijn snelheidsbekeuring, is dinsdag met een extra boete naar huis gegaan in Bilzen. Hij vond het nodig om tot driemaal toe al toeterend terug te keren naar de controleplaats en de agent te belagen door ‘fuck you’ te schreeuwen.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Bij controle van zijn rijbewijs bleek de overtreder in de categorie ‘beginnend bestuurder’ te zitten. Er werd een pv opgesteld en overgemaakt aan het Parket Limburg. De overtreder zal zich nog mogen verantwoorden voor de politierechter. 

Dinsdag nam de verkeersdienst van de lokale politie trouwens deel aan de nationale flitsmarathon. De camera stond vanaf zes uur ’s morgens tot 22 uur ’s avonds opgesteld op tien verschillende locaties in Bilzen, Hoeselt en Riemst. Enkele van die controleplaatsen waren op de Facebookpagina al aangekondigd. In totaal passeerden 3.763 voertuigen de radar, waarvan er 186 (of 4,9 procent) in overtreding waren. De hoogst gemeten snelheid was 101 kilometer per uur aan de Hasseltsestraat in Bilzen, waar 70 toegestaan is.

26 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • cuyvers bart

    ne snotaap die minder dan twee jaar zijn rijbewijs heeft en zo vroom doet moet terecht eens op zijn plaats gezet worden.

  • rik van dijck

    Beginnend bestuurder ?? Neem zijn rijbewijs af en laat hij alles maar opnieuw doen inclusief een cursus agressiebehandeling en Nederlands . Als hij tot driemaal toe “ f*ck you “ moet roepen naar een agent in dienst weet hij dat die agent alleen maar Nederlands kent , dan kan hij in het vervolg wel in het ABN roepen .. kwestie van respect te tonen naar de ordediensten toe ... goed gewerkt van de politie !!!

Lees meer