3 Alicia Sanfilippo is nu 21, maar was pas 17 toen haar juf haar verleidde. "Fijn is het niet om met zo'n verhaal naar buiten te komen, maar ik ben bang dat er anders nog slachtoffers vallen.”
VTM NIEUWS Alicia Sanfilippo is nu 21, maar was pas 17 toen haar juf haar verleidde. "Fijn is het niet om met zo'n verhaal naar buiten te komen, maar ik ben bang dat er anders nog slachtoffers vallen.”

Exclusief voor abonnees

Alicia getuigt over de juf die haar verleidde toen ze 17 was: “Ze komt er gewoon mee weg”

In een secundaire school voor kinderen met een verstandelijke beperking en gedragsstoornissen in Beringen heeft een inmiddels 37-jarige juf een seksuele relatie gehad met twee leerlingen. Nadat de meisjes hun verhaal deden aan de directie van VIBO Sint-Barbara, werd de vrouw tijdelijk geschorst. Begin deze maand ging ze weer aan de slag. "Toen onze relatie leek uit te komen, verplichtte ze me snel naar een andere school te gaan."

Een stortvloed aan lieve berichtjes, hevige aandrang tot seksuele handelingen en één - de allerbelangrijkste - voorwaarde: totale geheimhouding. De verhalen van twee leerlingen van het buitengewoon onderwijs Sint-Barbara in Beringen over hoe ze - zonder dat van elkaar te weten - een seksuele relatie kregen met één en dezelfde juf lopen parallel. In 2015 was Alicia Sanfilippo - toen 17, nu 21 - de eerste die in het vizier kwam van een juf op haar nieuwe school. 

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 2 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 2 weken gratis

67 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • maud hallett

    Ik vind dit absoluut ongepast, deze lerares mag van mij levenslang geschorst worden

  • Linda Wellekens

    Er is geen plaats voor dat soort mensen in het onderwijs ... nergens.

Lees meer