Open House bij Zilverhaai.
RV Open House bij Zilverhaai.

Aquariumclub Beverlo zet deuren open

Bij Aquariumclub ‘Zilverhaai’ in Beverlo (Beringen) vindt zondag 6 oktober een ‘open house' plaats. Alle aquariumliefhebbers uit de nabije en verre omgeving zijn dan vrijblijvend welkom in De Kardijk aan het Burgemeester Heymansplein. 

Je kan doorlopend tussen 10 en 16 uur kennismaken met wat deze actieve club je kan bieden en vernemen met wat de leden bezig zijn. Een aantal goed herkenbare ombudsmannen zijn de hele dag ter beschikking en staan je graag te woord of verwijzen je zo nodig door naar de best geschikte persoon. Je kan die dag zelfs zelf gekweekte visjes of plantjes op de kop tikken. Er zijn verscheidene demo’s en infostanden waar je een gezellig praatje kan slaan met echte liefhebbers. Meer info via www.zilverhaai.be.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer