Lut Geypens, bibliothecaris in Beringen, schreef het boek ‘Cry Baby’.
Mine Dalemans Lut Geypens, bibliothecaris in Beringen, schreef het boek ‘Cry Baby’.

Bibliothecaris brengt debuutroman ‘Cry Baby’ uit

Lut Geypens (61), bibliothecaris in Beringen, brengt haar debuutroman ‘Cry Baby’ uit. Voor Lut is dit een stap in het onbekende nadat ze eerder ook al drie non-fictieverhalen uitbracht.

Lut studeerde Germaanse Filologie, gaf elf jaar les in het secundair onderwijs en is sinds 1991 bibliothecaris in Beringen. In 1989 verscheen haar eerste boek ‘Beringse Portretten’, bijna twee decennia later gevolgd door ‘Expodochters’ (2008), twaalf levensverhalen van vrouwen geboren in 1958. In haar derde werk ‘Bedankt’ (2014) vertelde ze het verhaal van de dubbele transplantatie bij haar echtgenoot Erik.

Te mooi om waar te zijn

‘Cry Baby’ is een roman over Christine die tijdens een vakantie in Andalusië plots een periode uit haar jeugd herbeleeft. Het leek toen allemaal te mooi om waar te zijn en ze komt tot de vaststelling dat het ook zo is uitgekomen. De vijftiger is als het ware wakker geworden en moet verder met het gevoel dat de schittering verloren is.

Het boek kost 20 euro en is te verkrijgen via de reguliere boekhandel of via lut.geypens@gmail.com.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer