Affiche van het event
Stad Beringen Affiche van het event

Club 9 en stad op zoek naar jonge ondernemers

Jeugdhuis Club 9 en de stad Beringen doen een oproep naar jonge ondernemers. Op vrijdag 22 november wordt er in het jeugdhuis een speciaal pitch- en netwerkevent georganiseerd.

Vanaf 18 uur kunnen lokale pitchers door middel van een een korte presentatie hun idee creatief komen voorstellen. Er worden prijzen uitgedeeld in drie categorieën: beste idee, beste starter van C.LAB en beste creatieve ondernemer. Samen zijn de prijzen goed voor 2.000 euro. Een professionele jury maar ook het aanwezige publiek zullen uiteindelijk beslissen wie met die prijzen gaat lopen. Na de prijsuitreiking is er nog een afterparty vanaf 22 uur met onder meer de live coverband ‘Big Joe & Phantom 309’. Nog tot donderdag 14 november kan je je kandidaat stellen.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer