2 De expo is opgesteld aan het klimcentrum.
Michiel Pieters De expo is opgesteld aan het klimcentrum.

Drie Beringse fotografen exposeren met indrukwekkende natuurfoto’s op unieke locatie

De Beringse fotografen Michiel Pieters, Joris Put en Jelle Canipel hebben vanaf vrijdag 17 mei een expo lopen in klimcentrum Alpamayo in Beringen. Het trio heeft één gemeenschappelijke passie: outdoorfotografie. Ze noemen zichzelf ‘Tris Collective’, verwijzend naar de mijnterril in Beringen. TRIS verwijst niet alleen naar het trio, maar ook naar ‘The Road Is Smiling’.

Michiel Pieters scheert hoge toppen op Instagram en legt het concept van de expo uit: “Joris, Jelle en ik gaan elk tien foto’s tentoonstellen. Ze zijn genomen op bestemming tijdens één van onze reizen en zijn allemaal gerelateerd aan de natuur en outdoor. Daarom leek het ons ook interessant om dit te doen in Alpamayo. (Het klimcentrum heeft dezelfde naam als de gelijknamige indrukwekkende berg in Peru in het Andesgebergte, red.) Dat is zeker niet de meest voor de hand liggende locatie, maar we willen de bezoekers echt meekrijgen in ons verhaal.”

De expo opent dus op vrijdag met een bijhorende lezing om 20 uur en loopt tot zondag 23 juni. Er wordt een kleine wedstrijd aan de expo gekoppeld: elke bezoeker kan stemmen op zijn favoriete foto en de winnende foto wordt in het groot opgehangen in de klimzaal. 

2 De expo is opgesteld aan het klimcentrum.
Michiel Pieters De expo is opgesteld aan het klimcentrum.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer