Sfeerbeeld
Jelle Dreesen Sfeerbeeld

Eden Summer Club klaar voor zonnigere weken

Bij de Eden Summer Club in Hechtel was het de afgelopen weken regelmatig vloeken omwille van de barre weersomstandigheden. “De moeizame start zorgde er dan weer wel voor dat we alle puntjes op de i konden plaatsen en helemaal klaar zijn voor de evenementen die er nu aankomen”, aldus zaakvoerder Sanchez. Dit weekend wordt de dertigste verjaardag van de carrière van dj Philip op zaterdag gevierd, gevolgd door het event ‘Kammermusik’ op zondag met de bekende Joyhauser achter de draaitafels. Voor zomerse beats moet je dus aan de Hasseltsebaan zijn. De bijhorende drank wordt trouwens door middel van duurzame producten als organische rietjes en koffiebekers geserveerd. 

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Jos Plessers

    Allemaal goed en wel,maar op zondagavond de muziek loeihard,kan toch ook echt niet.De kids hebben verlof,maar velen onder ons moeten op maandag vroeg uit de veren.Laatst hoorde je de muziek tot aan het Don Bosco.Een "beetje"minder mag toch ook,vind ik.

Lees meer