rechtbank Hasselt
Mine Dalemans rechtbank Hasselt

Looienaar krijgt schadevergoeding van 17.201,31 euro voor glas in aangezicht

Een 25-jarige man uit Diest moet een schadevergoeding van 17.201,31 euro betalen aan een Looienaar (28), nadat hij op 27 januari 2017 een glas in diens aangezicht gooide aan een bingokast in een Hasselts café. 

Het slachtoffer stond gezellig bij vrienden aan de bingokast in Kafee Vangogh aan het Dusartplein, toen de Diestenaar plots agressief werd. Op camerabeelden is duidelijk te zien dat hij een glas gooide in het aangezicht van de Looienaar. Die betwist dat feit overigens niet, maar ging wel uit van een andere chronologie. Het slachtoffer moest worden behandeld aan zijn gebit en was een tijdje arbeidsongeschikt. De dader krijgt ook een werkstraf van honderd uren en een boete van 400 euro. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer