De beste karpervissers van de Benelux zijn momenteel aan de Paalse Plas te vinden.
RV De beste karpervissers van de Benelux zijn momenteel aan de Paalse Plas te vinden.

Non-stop viskampioenschap aan de Paalse Plas

Aan de Paalse Plas loopt momenteel de Benelux Carp Qualifier. De beste karpervissers van de Benelux vechten voor een ticket voor de World Carp Classic. Nog tot zaterdagochtend wordt er dag en nacht gevist.

Het is al het vijfde jaar op rij dat het kampioenschap neerstrijkt op deze locatie. Afgelopen zaterdag ging het kampioenschap van start. Achttien teams uit België en Nederland lieten zich registreren en genoten vervolgens van een dagje vol spelletjes, eten en feestjes. Zondagochtend begon dan de wedstrijd. De deelnemers mochten hun kampement opbouwen en om 11.30 uur gingen de hengels te water. 

Via de Facebookpagina van Benelux Carp Qualifier kan je alles op de voet opvolgen. Het Belgische Team Ken’t Lou’s, met vissers Laurens Wagemans en Ken Vengheel, stond bij de laatste registratie op de eerste plaats met een totaal van 48,50 kilo.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer