Robin
Fedpol Robin

Robin Degueldre (24) veilig en wel teruggevonden

De 24-jarige Robin Degueldre is terecht. De jongeman uit Lommel is veilig en wel, bevestigt zijn familie en de federale politie op sociale media.

Vrienden en familie sloegen gisterochtend alarm en spraken van een “zeer onrustwekkende verdwijning”. Ze hielden in de omgeving van het bedrijf Farm Frites een zoekactie. Er werden helikopters, drones en honden ingezet om de jongen terug te vinden. De politie stelde een opsporingsbericht op. Vanochtend rond 6.50 uur kwam er dan eindelijk goed nieuws.  Degueldre is veilig en wel teruggevonden in de buurt van het bejaardentehuis aan de Jan Davidlaan. Een behulpzame vrouw passeerde toevallig en bracht de politie op de hoogte. De jongen zou behoorlijk verward zijn, maar is in goede handen. “We willen alle helpende handen bedanken", aldus Glen Wouters, die het bericht namens de vriendengroep verspreidde.  

Wie het opsporingsbericht op Facebook deelde, wordt gevraagd om dit te verwijderen. Robins vriendengroep wil zo misverstanden voorkomen.

In bovenstaande tweet wordt gesproken van Rudi, maar zijn familie bevestigt dat het wel degelijk om Robin gaat.

20 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Philippe Vanbelle

    Een happy end is altijd leuk om te Lezen . Iedereen kent zijn foto en tatoeages en nu is hij onherkenbaar gemaakt .

  • Leonarda Van Opbroecke

    Goed nieuws.

Lees meer