2 Een relatie tussen leerlinge en juf is tegenwoordig geen zaak meer van woord tegen woord. Dat bewijst ook deze selfie van Alicia Sanfilippo met de lerares aan wie ze haar hart verloor.
rv Een relatie tussen leerlinge en juf is tegenwoordig geen zaak meer van woord tegen woord. Dat bewijst ook deze selfie van Alicia Sanfilippo met de lerares aan wie ze haar hart verloor.

Exclusief voor abonnees

School mócht lerares niet ontslaan

ONDANKS RELATIE MET TWEE VAN HAAR LEERLINGEN

De Beringse school voor buitengewoon onderwijs was de juf die een seksuele relatie had met twee leerlingen liever kwijt dan rijk, maar mocht haar niet ontslaan. Nadat de directie een tuchtprocedure had opgestart, vocht de juf haar dreigende ontslag aan en won de zaak.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

  • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
  • Slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu

37 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • paul van de velde

    Ze was 17 jaar als het begon en dat heeft 3 jaar geduurd. Dus tot haar 20ste ! Maar dan kom het uit dat ze nog een lief heeft en wordt Alicia Sanfilippo jarloes op de lerares aan wie ze haar hart verloor heeft en ga haar dan verraden uit wraak !!

  • Patrick Weyers

    De eerste school die een vastbenoemde leerkracht kan ontslaan, zonder jarenlang schadevergoedingen te betalen mag zich kenbaar maken.

Lees meer