Het slachtoffer vertelde bij de verbalisanten dat ze geregeld werd geslagen, onder meer met de buis van een stofzuiger.
rv Het slachtoffer vertelde bij de verbalisanten dat ze geregeld werd geslagen, onder meer met de buis van een stofzuiger.

Serviër slaat ex met steel van stofzuiger

Een 21-jarige Serviër, die woonachtig is in Houthalen-Helchteren, is veroordeeld tot een hoofdgevangenisstraf van één jaar en een geldboete van 400 euro voor het aanbrengen van slagen en verwondingen ten aanzien van zijn ex-partner. 

De feiten speelden zich af tussen 1 april en 9 oktober 2017. De politie werd met behulp van een anonieme melding op de hoogte gebracht van wat er ten huize van de man allemaal misliep. 

Het slachtoffer vertelde bij de verbalisanten dat ze geregeld werd geslagen, onder meer met de buis van een stofzuiger. Ze voegde er ook aan toe dat ze schrik had en terug naar Bosnië wilde. De 20-jarige man kreeg een hoofdgevangenisstraf van één jaar opgelegd.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer