Geert De Rycke

Straatracer rijdt 192 waar 70 toegelaten is

Afgelopen weekend heeft de lokale politie van Beringen, Ham en Tessenderlo opnieuw controles gehouden in de strijd tegen nachtelijke straatraces. Dat leverde helaas opnieuw enkele spectaculaire resultaten op.

In totaal werden er tussen 21 en 4 uur ‘s nachts 397 voertuigen gecontroleerd. 69 bestuurders (ofwel 17 procent) reed sneller dan toegelaten. De controles vonden plaats aan de Heidestraat in Ham, de Schoterweg en de Heilig Hartlaan in Tessenderlo en de Kruisbaan en Heppensesteenweg in Beringen. In Tessenderlo werden snelheden gemeten tot 114 kilometer per uur waar slechts 70 toegelaten is. Op de Heppensesteenweg in Leopoldsburg scheurde een wagen met 192 per uur voorbij de controlepost. Ook daar is maximaal 70 toegelaten. 

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Geert Landsman

    Dat is hier schering en inslag. Half Limburg heeft last van straatracers en overdreven snelheden. Er is toch geen politie te bespeuren.

Lees meer