De zwaarste vis van de wedstrijd van maar liefst 23,5 kilo.
Benelux Carp Qualifier 2019 De zwaarste vis van de wedstrijd van maar liefst 23,5 kilo.

Team Ken’t Lou’s wint viskampioenschap

Het doek is gevallen over de Benelux Carp Qualifier, het viskampioenschap dat afgelopen week werd georganiseerd aan de Paalse Plas. Met vijf kandidaten voor de eindzege ging men de laatste nacht in, uiteindelijk was het Team Ken’t Lou’s (lees : team can’t lose) dat de eerste plaats toch kon vasthouden. 

Opvallend, want Ken Vangheel en Laurens Wagemans vingen hun zware vissen aan het begin van de week en stonden na dinsdagnacht droog. Ze zagen de concurrentie dus met rasse schreden naderen, maar hielden vol. Volgend jaar komt het kampioenschap terug en zal er ook een volledig vrouwelijk deelnemersveld aan de start staan. Dit jaar was er wel al Laura Weckseler, kapitein van Team Carp Runners, dat met een majestueuze schubkarper van maar liefst 23,5 kilo de zwaarste vis van de wedstrijd kon vangen.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer